Нашите оддели

NEUROMEDICA MEDICAL CARD

Неуромедика - Програмата за лојални пациенти.

Сите наши пациенти добиваат картички со кои ќе имаат поволности, попусти и подароци.

Онлајн закажување

Слободни термини од 13/12/2018 до 19/12/2018

МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

Неуромедика мобилна апликација за вашите Android и Apple смартфони. Симнете ја бесплатно и инсталирајте ја на вашите телефони

Новости - Блог

„Партнер на Вашето здравје“

Магазин Неуромедика