NEUROMEDICA ZGRADA - MEDICINA NA TRUD

МЕДИЦИНА НА ТРУД И СИСТЕМАТСКИ ПРЕГЛЕДИ

Во Болница Неуромедика се изработуваат:

  • Периодични системски прегледи за фирми согласно законот за Безбедност и здравје при работа,
  • Сите видови на лекарски уверенија,
  • Кандидати за возачи (А, Б, Ц, Д, Е категорија),
  • Професионални возачи,
  • Такстисти,
  • За вработување и работоспособност,
  • За работа на брод.

За да побарате понуда за систематски прегледи за Вашата компанија пишете на neuromedica@neuromedica.com.mk или пак да закажете ваш преглед јавете се на + 389 2 3133 313 или преку нашата платформа за онлајн резервирање термин на http://bit.ly/36m8Zme