Дел со осигурителни компании

Новости

Први и единствени во Македонија! 24/7 Болница Неуромедика Ви овозможува општи и специјалистички домашни посети…

  Најповолна цена во Македонија од 780 ден. на IgM и IgG тестови за антитела…

  Медицинскиот тим на Болница Неуромедика реализира уште еден медицински транспорт на пациент на релација…

  Проф. Д-р Ќаева е субспецијалист пулмоалерголог и редовен професор по предметот интерна медицина на…

  Медицинскиот тим на Неуромедика успешно реализира медицински транспорти на пациенти на следниве релации: Камп…

Пишува: М-р Д-р Елизабета Миланова, специјалист по гинекологија и акушерство Менопауза или климактериум е период…

  Пишуваат: Александар Караѓозов М.Д. С. Антовиќ. П.Краѓозов, Т. Балџиев, Д. Џамбаз , К. Гиноска…

Болницата Неуромедика секогаш се грижи услугите што ги овозможува да бидат квалитетни, на пациентите да…

Пишува: Проф. Д-р Љупчо Николовски, специјалист по педијатрија Во педијатриската ординација многу често родителите на…

Основана во далечната 1992 година, како приватен фамилијарен бизнис на почетокот со само 5 вработени,…

Пишува: Проф. Д-р Ленче Милошева Клинички психолог и РЕБТ и КБТ психотерапевт Рационално емотивна бихејвиорална…

Болница Неуромедика се наоѓа на ул. Јордан Мијалков бр. 62, 1000 Скопје


Неуромедика Влае се наоѓа на ул. Влае бр. 87, 1000 Скопје


Неуромедика Куманово се наоѓа на ул. Тане Горгиев бр. 52 , 1300 Куманово

Болница Неуромедика работи 24/7. Доколку сакате да закажете термин за преглед можете истото да го направите на нашите телефонски броеви 2 313 33 13, 2 204 23 23 и дежурен мобилен телефон 075 402 000 или преку наша електронска форма за резервација на термин.

Нашите менаџери ви стојат на располагање да креираат менаџерски пакети кои би биле согласни на вашите потреби. Доколку сте заинтересирани можете да се јавите на 2 3114 023 или да пишете на нашиот е-маил neuromedica@neuromedica.com.mk

Гинекологија, дерматологија и венерологија, интерна медицина, гастроентерохепатологија, кардиологија, неврологија со ЕМГ, Неврологија и епилептологија со ЕЕГ, офталмологија, оториноларингологија со аудиометрија, ортопедија и Ехо на колкчиња, орална хирургија, пулмологија и алерго тестови, психијатрија, психологија, педијатрија, ревматологија, радиологија, физикална медицина.

Да, имаме во следниве градови : Куманово и Кукуш, Грција

Секако, Болница Неуромедика организира општи и специјалистички домашни посети. Типот на домашна посета се одредува согласно вашата потреба и случај кој го наведувате при самото барање. Доколку сакате да ја добиете оваа услуга ве молиме јавете се на 2 313 33 13, 204 23 23 и 075/402-000 

Да, Болница Неуромедика располага со неколку најсовремено опремени амбулантни возила и специјална опрема која се користи во транспорт на болни во било кое време во и надвор нашата земја.

Во Неуромедика можете да извадите секаков вид на лекарски уверенија: периодични систематски прегледи за фирми и компании, за вработување, работоспособност, кандидати за возачи А, Б, Ц, Д и Е категорија, професионални возачи, таксисти и за работа на брод.

Во одделот на офталмологија при Неуромедика можете да направите преглед со упат издаден од вашиот матичен доктор преку мој термин платформата. 

Доколку имате дополнителни прашања можете да не исконтактирате на:

02 / 3133 313 / 070 420 000 или

на следнава меил адреса: neuromedica@neuromedica.com.mk

Овластено лице за заштита на лични податоци:

Сања Минкова Шетловска

pravnasluzba@neuromedica.com.mk / 070 221 760