Pjesa me kompanitë e sigurimeve

Risi

Свесноста за извршување редовни превентивни прегледи се подигна со донесување на соодветен Закон за безбедност…

Sëmundja pulmonare obstruktive kronike – SPOK (COPD) është një grup sëmundjesh kronike të sistemit të…

Një gjendje shumë e shpeshtë, kryesisht në popullatën më të moshuar janë dhimbjet e shpinës,…

BUKURI ËSHTË TË JESH VERSIONI MË I MIRË I MUNDSHËM I VETVETES, SI NGA BRENDA…

DR. VLLADIMIR DUGALIÇ, KIRURGU I VETËM NË KËTO HAPËSIRA, QË KRYEN NDËRHYRJE ME NJË METODË…

Agresioni, si një interkontakt dhe marrëdhënie midis nesh, në të gjitha civilizimet, ishte, është dhe…

Spitali Neuromedika gjendet në rr. Jordan Mijallkov nr. 62, 1000 Shkup


Neuromeka Vllae gjendet në rr. Vllae nr. 87, 1000 Shkup


Neuromedika Kumanovë gjendet në rr. Tane Gjorgiev nr. 52 , 1300 Kumanovë

Spitali Neuromedika punon 24/7. Nëse dëshironi të caktoni një orar për vizitë, ju mund ta bëni këtë në numrat tanë të telefonit 2 313 33 13, 2 204 23 23 dhe në telefonin celular 075 402 000 ose përmes formularit tonë për rezervim në internet.

Menaxherët tanë janë në dispozicionin tuaj për të krijuar pako menaxhimi që u përshtaten nevojave tuaja. Nëse jeni të interesuar mund të telefononi në 2 3114 023 ose të shkruani në e-mailin tonë neuromedica@neuromedica.com.mk

Gjinekologji, dermatologji dhe venerologji, mjekësi interne, gastroenterohepatologji, kardiologji, neurologji me EMG, neurologji dhe epileptologji me EEG, oftalmologji, otorinolaringologji me audiometri, ortopedi dhe Echo e kërdhokullave, kirurgji orale, pulmologji dhe teste për alergji, psikiatri, psikologji, pediatri, reumatologji, radiologji, mjekësi fizikale.

Po, ne kemi në qytetet e mëposhtme: Kumanovë dhe Kilkis (Kukush), Greqi

Sigurisht, Spitali Neuromedika organizon vizita të përgjithshme dhe të specializuara në shtëpi. Lloji i vizitës në shtëpi përcaktohet sipas nevojës suaj dhe rastit që specifikoni në kërkesë. Nëse dëshironi të merrni këtë shërbim, ju lutemi telefononi në 2 313 33 13, 204 23 23 dhe 075 / 402-000

Po, Spitali Neuromedika ka disa ambulanca të pajisura me pajisje speciale dhe moderne, të cilat përdoren për transportin e të sëmurëve në çdo kohë brenda dhe jashtë vendit tonë.

Në Neuromedika mund të nxirrni të gjitha llojet e certifikatave mjekësore: kontrolle periodike sistematike për firma dhe kompani, për punësim, aftësi për punë, kandidatë për drejtues të automjeteve të kategorisë A, B, C, D dhe E, drejtues profesionistë të automjeteve, taksistë dhe për punë në anije.

Në departamentin e oftalmologjisë në Neuromedika ju mund të bëni vizitë me një rekomandim të lëshuar nga mjeku amë nëpërmjet platformës “Moj termin”.

Nëse keni ndonjë pyetje shtesë, mund të na kontaktoni në
02 3133 313 dhe në 075 402 000 ose
na shkruani në neuromedica@neuromedica.com.mk