CAKTIMI ONLINE I ORARIT

Caktimi i orarit të një vizite ose konsultimi në Neuromedica mund të bëhet përmes qendrës sonë të kontaktit në numrin e telefonit 02 / 313-33-13. Në këtë numër mund të merrni të gjitha informacionet që ju nevojiten për shërbimet e ofruara nga spitali ynë. Qendra jonë e kontaktit është në dispozicion 24/7.

Ju mund ta caktoni vizitën tuaj nëpërmjet e-mail: centar@neuromedica.com.mk
ose plotësoni kalendarin e mëposhtëm për caktim të orarit dhe ne do t’ju kontaktojmë brenda 24 orëve.