SHËRBIME NË NEUROMEDIKA

RISI

Orari i punës

24-7-1

Spitali Neuromedika
rr. Jordan Mijallkov nr. 62, 1000 Shkup
Tel: +389 2 31 33 313 ; +389 75 40 20 00
E-mail: centar@neuromedica.com.mk

E hënë - E premte 08-16

Neuromedika Kumanovë
rr. Tane Gjorgiev nr. 52 , 1300 Kumanovë
Tel: +389 31 414 033
E-mail: martin@neuromedica.com.mk

SHËTITJE VIRTUALE 3D

PARTNERË

ÇMIME DHE MIRËNJOHJE

REVISTË