ОНЛАЈН ЗАКАЖУВАЊЕ

Закажувањето на преглед или консултација во Неуромедика може да се изврши преку нашиот контакт центар на телефонскиот број 02/313-33-13. На овој број можете да ги добиете и сите потребни информации за услугите кои ги нуди нашата болница. Нашиот Контакт центар е достапен 24 / 7.

Вашиот преглед можете да го закажете преку e-mail: centar@neuromedica.com.mk
или пополнете го долунаведениот календар за закажување и ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа.