28071013_1148721191897150_2681484157842951183_o - Copy

24 ЧАСОВНА МЕДИЦИНСКА ПОДДРШКА

Болница Неуромедика нуди 24 часовна медицинска помош на сите пациенти. На располагање се високо стручен медицински персонал кој ќе одговори на сите потреби на пациентите. Дополнително во работните часови, на располагање е и најсовремениот дијагностички центар со најмодерна и најсовремена медицинска опрема.

БОЛНИЦА НЕУРОМЕДИКА
Ул. Јордан Мијалков бр. 62
Тел:+ 389 2 313 33 13
Тел/факс: + 389 2 311 40 23

НЕУРОМЕДИКА ВЛАЕ

Ул. Влае бр. 87
Тел/факс: + 389 2 204 23 23

НЕУРОМЕДИКА КУМАНОВО
Ул. Тане Ѓоргиев бр. 52
Тел/факс: + 389 31 414 033

БОЛНИЦА НЕУРОМЕДИКА – ДЕЖУРНА СЛУЖБА
(24 h – Дежурна служба, домашна посета и санитетски транспорт)
Ул. Јордан Мијалков бр. 62
Тел:+ 389 2 313 33 13 и + 389 75 402 000