22769904_1054564917979445_1990068565953492679_o

Општа и специјалистичка домашна посета

Потребата за квалитетна здравствена услуга е цел која болницата Неуромедика ја реализира со својот стручен медицински персонал преку организирање на општи и специјалистички домашни посети во било кое време и на било кое место.
Општата домашна посета се препорачува за дијагностицирање и третирање на општи состојби, додека специјалистичката домашна посета се препорачува за лица кои им е позната хронична состојбата за која е потребен третман.
Брзата реакција, високостручниот тим, современата апаратура и најсовремените пристапи при дијагноза, третирање и водење на состојби се параметрите по кои се води Неуромедика.
На 02 3133 313 или 075 402 000 Ви стоиме на располагање 24 часа во денот каде дежурната служба ќе Ви ја препорача посетата која најмногу Ви одговара.
Болница Неуромедика е Партнер на вашето здравје! 💛