Dr. Vlladimir Senekoviç
Specialist ortoped dhe traumatolog
Tel: 02 3133 313
E-mail: neuromedica@neuromedica.com.mk

Arsimimi:

Në vitin 1985, ai përfundoi studimet në Fakultetin e Mjekësisë në Ljubljana.
Në 1987, ai filloi specializimin e tij në kirurgji të përgjithshme dhe traumatologji. Ai e përfundoi specializimin në vitin 1993.

Përvojë pune:

Qendra Mjekësore Universitare e Lubjanës, në Departamentin e Traumatologjisë.
Që nga viti 2013 ai është duke punuar si një mjek privat i specializuar në traumatologji.

Përvojë shumë vjeçare në kirurgji, duke zgjidhur rastet më komplekse në ortopedi dhe traumatologji, veçanërisht kirurgjinë artroskopike dhe trajtimin e lëndimeve në nyja, ligamente, meniskë dhe të gjitha dëmtimet e tjera sportive.

Është:
Shoqatave sllovene dhe të huaja për Traumatologji dhe mysafir – ligjërues në konferenca të shumta profesionale në Slloveni dhe jashtë vendit.

Zotëron 4 licenca për punë: sllovene (vendase), kroate, angleze dhe tani në bashkëpunim me Spitalin Neuromedika dhe licencë maqedonase.