Dr. Sanja Nikollova
specialiste për otorinolaringologji
Tel: 02 3133 313 / 070360866
E-mail: neuromedica@neuromedica.com.mk / dr.nikolova@neuromedica.com.mk

Arsimimi:
Në vitin 1999 Ka mbaruar Fakultetin e Mjekësisë në Shkup;
Në vitet 2007-2011 Specializim për ORL në Klinikën Universitare për vesh, hundë dhe fyt në Fakultetin e Mjekësisë – Shkup.

Përvojë pune:
Nga viti 2002 deri në 2004 Mjek i përgjithshëm në Poliklinikën Afrodita AVM, Shkup;
Në vitet 2004 – 2007 Mjek i përgjithshëm në Poliklinikën Medika Plus në Shkup;
Në vitet 2007 – 2019 – Otorinolaringolog në Poliklinikën Medika Plus në Shkup;
Nga viti 2019 – Otorinolaringolog në Neuromedika

Trajnime dhe përsosje profesionale:
Pjesëmarrje në “1st Rhino-Forum, Snus, Skull base & Rhinoplasty with International Participation” në Shkup, shtator 2017
Ka marrë pjesë në Kongresin Botëror IFOS ENT me prezantimin “Dëgjimi te popullata 40 deri 65 vjeçare në Maqedoni”, Paris, Francë, qershor 2017
Ka marrë pjesë në konferencën shkencore ndërkombëtare në Universitetin MIT në Shkup me punimin me titull “Dëgjimi te popullata 40 deri 65 vjeçare në Maqedoni”, Shkup, qershor 2017
Pjesëmarrje në Kongresin e 26-të të Shoqatës Rinologjike Evropiane (26th Congress of the European Rhinologic Society), Stokholm, Suedi, 3-7 korrik 2016
Pjesëmarrjе në Kongresin е 3-të ORL-HNS të Evropës (ORL-HNS) në Pragë, Republika Çeke, 7 – 11 qershor, 2015
Prania e azhurnimeve klinike në çrregullimin vestibular, Beograd 30 mars 2015
Pjesëmarrje në Kongresin e 25-të të Shoqatës Rinologjike Evropiane ; 22-26 qershor 2014, Amsterdam, Holandë
Pjesëmarrje në seminar në Otikon: Instrumente dëgjimi; 10-11 qershor 2013, Danimarkë
Pjesëmarrja në Kongresin maqedonas të ENT-së, Ohër 2012, Maqedoni
Ka marrë pjesë në kursin e tympanoplastikës, Shkup 2011, Maqedoni
Ka marrë pjesë në punëtorinë e parë për rrymë kadavere të FES-it të Adriatikut (1st AdriaticFESS powerd cadawer) nga 14 deri në 15 tetor ,2010, Zagreb, Kroaci
Ka marrë pjesë në Kongresin e 7-të Ballkanik të Otorinolaringologjisë së kokës dhe qafës në Nish, 10-13 qershor 2010, me prezantimin rinofima gjigande e trajtuar me heqje dhe shartim të lëkurës me trashësi të plotë
Klinika universitare e kirurgjisë maksillofaciale – Shkup, 20-21.11.2009, Shkup, kurs i kirurgjisë estetike të fytyrës
13 CIRAS Zagreb, Kroaci 23-25.09.2009, Kursi për operacion estetik dhe funksional nazale
Ka marë pjesë në Kongresin maqedonas ENT me prezantimin e rinitit alergjik, Ohër, Maqedoni viti 2008
Anëtare e shoqatës maqedonase të otorinolaringologjisë