Dr. Marina Millanovska
Specialiste për neurologji
Tel: 02 3133 313 / 078240529
E-mail: neuromedica@neuromedica.com.mk / dr.milanovska@neuromedica.com.mk

Arsimimi:

Në vitin 2009 Doktor i Mjekësisë – Fakulteti i Mjekësisë – Shkup
Në vitet 2010 – 2014 specializim për Neurologji, ISHP KU për Neurologji – Shkup
Në vitet 2015 – 2019 spec. Neurolog Spitali – Neuromedika

Aftësi të tjera:

  • ЕЕG,
  • ЕМG,
  • Doppler i enëve karotide të gjakut,
  • Doppler transkranial,
  • Stimulim magnetik transkranial,

Edukim shtesë:
Elektromionevrografi – ISHP KU e Neurologjisë në Shkup
Doppler i enëve karotide të gjakut dhe Doppler transkranial – Spitali Aleksandrov – Sofje – Bullgari,
Stimulim Magnetik Transkranial – Universiteti i Mjekësisë “Dr. Gjeorgji Stranski” Pleven – Bullgari,
Studime post-doktoratës në fushën e epilepsisë (2017-),