Прим. д-р Воислав Кајевски

Прим. д-р Воислав Кајевски

Општи информации
Работно време
Коментари
23 Jan

Урологија

  • 14 - 20
  • Прим. д-р Воислав Кајевски
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Славчо Кусакатски

Специјалист по радиодијагностика 078322854 dr.kusakatski@neuromedica.com.mk

д-р Арбана Реџепи

Доктор по општа медицина 070931675 dr.arbana@neuromedica.com.mk

Спец. д-р Марија Јакимова

Специјалист ортопед dr.jakimova@neuromedica.com.mk