Д-р Чагри Саде
Специјалист по естетска и пластична хирургија

За да го закажете вашиот преглед и консултација јавете се на 13 301 или преку нашата платформа за онлајн резервирање https://neuromedica.com.mk/rezerviraj-termin/

E-mail: neuromedica@neuromedica.com.mk

Д-р. Чагри Саде, дипломира на Факултетот за медицина на Универзитетот во Анкара , а својата специјализација ја обавува во болницата Шишли Етфал во Истанбул, под менторство на водечките имиња од областа на Пластичната и реконструктивната хирургија. По завршувањето на специјализацијата во 2001 година, има привилегија да работи и соработува со најпознатите пластични хирурзи во Турција. Следната година, д-р Саде се пријавува на обука во тимот на американскиот пластичен хирург Др. Шерел Џ. Астон, и истата година станува дел од персоналот во Американската болница во Истанбул. Од 2019 година започнува со соработка со Болница Неуромедика каде извршува разновидни хируршки и нехируршки третмани, естетски, пластични и реконструктивни интервенции како за жени, така и за мажи.

Во третмани и интервенции спаѓаат:
Ринопластика – естетски хируршки зафат на нос
Отопластика – хируршка корекција на истакнати уши
Секундарен хируршки зафате на нос
Зголемување на гради
Покревање и зголемување на гради
Мамопластика – покревање на гради
Намалување на гради
Блефаропластика – хируршка интервенција на очните капаци
Палпебрае инфериорна хирургија
Масно вбризгување (лице)
Ласерска/васер хи-дефо липосукција
Целосен лифтинг на лице
Среден лифтинг на лице
Абдоменопластика
Хирургија на раце
Хирургија на фемур
Трансплатација на коса
Лифтинг на веѓи
Француски лифтинг
Аква голд третман
Ботокс
Полнење филер