Dr. Çagri Sade,
ka diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Ankarasë dhe po ndjek specializimin në Spitalin Shishli Etfal në Stamboll, nën udhëheqjen e emrat të dëgjuar në fushën e kirurgjisë plastike dhe rindërtuese. Pas përfundimit të specializimit në vitin 2001, ka privilegjin të punojë dhe të bashkëpunojë me kirurgët më të njohur plastikë në Turqi.…
Tel: 02 3133 313
E-mail: neuromedica@neuromedica.com.mk

Dr. Çagri Sade ka diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Ankarasë dhe po ndjek specializimin e tij në Spitalin Shishli Etfal në Stamboll, nën drejtimin e emrave më të njohur në kirurgjinë plastike dhe rindërtuese. Pas përfundimit të specializimit në vitin 2001, ai ka privilegjin të punojë dhe të bashkëpunojë me kirurgët plastikë më të njohur në Turqi. Një vit më pas, dr. Sade regjistrohet për trajnimin në ekipin e kirurg plastik amerikan Dr. Sherell J. Aston, dhe në të njëjtin vit u bë pjesë e personelit në Spitalin Amerikan në Stamboll. Duke filluar nga viti 2019, ai fillon të bashkëpunojë me Spitalin Neuromedika, ku kryen një sërë trajtimesh kirurgjikale dhe jokirurgjikale, ndërhyrje estetike, plastike dhe rindërtuese si për gratë ashtu edhe për burrat.

Trajtimet dhe ndërhyrjet përfshijnë:
Rinoplastikë – kirurgji estetike të hundës
Otoplastikë – korrigjim kirurgjik të veshëve të mëdhenj/llapush
Kirurgji sekondare të hundës
Zmadhim gjiri
Ngritje dhe zmadhim gjiri
Mamoplastikë – ngritje gjiri
Zvogëlim gjiri
Blefaroplastika – intervenim kirurgjik në qepalla
Kirurgji inferiore Palpebrale
Injeksion yndyre (fytyrë)
Liposukcion me laser / Wasser Hi-Defo
Lifting i plotë i fytyrës
Lifting i mesëm i fytyrës
Abdomenoplastikë
Kirurgji të duarve
Kirurgji të femurit
Transplanti i flokëve
Lifting i vetullave
Lifting francez
Trajtim aqua gold
Botoks
Mbushje me filler