Проф. д-р Мирче Симеонов

Проф. д-р Мирче Симеонов

Спец. хирург и трауматолог
/
dr.simeonov@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
20 Nov

Хирургија

  • 12 - 20
  • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин
21 Nov

Хирургија

  • 08 - 15
  • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин
22 Nov

Хирургија

  • 12 - 20
  • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин
23 Nov

Хирургија

  • 08 - 15
  • Проф. д-р Мирче Симеонов
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Проф. д-р Миодраг Врчаковски

Специјалист неврорадиолог 075387127 dr.vrcakovski@neuromedica.com.mk

д-р Томче Поповски

Доктор по општа медицина 070408719 dr.popovski@neuromedica.com.mk

д-р Симеон Могилевски

Специјалист по психијатрија 077857755 dr.mogilevski@neuromedica.com.mk