д-р Атанас Василев

д-р Атанас Василев

Специјалист физијатар
078224212
dr.vasilev@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Д-р Атанас Василев завршува специјализација во Бугарија на Тракијски Универзитет во Стара Загора.

РАБОТНО ИСКУСТВО

Сливенски минерални бањи

Хотел Цар Самуил Бања Банско Струмица

Неуромедика

23 Sep

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
24 Sep

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
25 Sep

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
26 Sep

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
27 Sep

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Славчо Кусакатски

Специјалист по радиодијагностика 078322854 dr.kusakatski@neuromedica.com.mk

д-р Жарко Јанковски

Спец. по интерна медицина и кардиологија / dr.jankovski@neuromedica.com.mk