Д-р Атанас Василев
Специјалист по физијатрија
Тел: 02 2042 323 / 078224212
E-mail: neuromedica@neuromedica.com.mk / dr.vasilev@neuromedica.com.mk

Д-р Атанас Василев има завршено специјализација во Бугарија на Тракијски Универзитет во Стара Загора.

РАБОТНО ИСКУСТВО
Сливенски минерални бањи
Хотел Цар Самуил Бања Банско Струмица
Неуромедика