д-р Атанас Василев

д-р Атанас Василев

Специјалист физијатар
078224212
dr.vasilev@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Д-р Атанас Василев завршува специјализација во Бугарија на Тракијски Универзитет во Стара Загора.

РАБОТНО ИСКУСТВО

Сливенски минерални бањи

Хотел Цар Самуил Бања Банско Струмица

Неуромедика

23 Sep

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
24 Sep

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
25 Sep

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
26 Sep

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
27 Sep

Физикална медицина

  • 09 - 17
  • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Прим. д-р Воислав Кајевски

Спец. уролог / dr.kajevski@neuromedica.com.mk

д-р Роза Ангелова

Специјалист офталмолог 070308584 dr.angelova@neuromedica.com.mk

Спец. д-р Борче Попов

Специјалист по орална хирургија . dr.popov@neuromedica.com.mk