fbpx

Офталмологија

Општи информации
Персонал
Работно време

Во амбулантата за очни болести се изведуваат следниве прегледи и дијагнистички процедури:

 • Компјутерско откривање на диоптрија
 • Прегледи за одредување на очила и контактни леќи
 • Страболошки прегледи кај деца
 • Дијагностика и терапија на глауком – тонометрија, гониоскопија и периметрија
 • Прегледи на предниот сегмент на окото – земање брис за бактериолошко испитување и присуство на chlamadia trachomatis, промивка на солзни канали, епилација на трепки
 • Прегледи на задниот сегмент на окото – директно офталмоскопирање и преглед на очно дно со лупа
 • Дијагноза на болести на центарот за вид
 • Дијагноза на дијабетична ретинопатија

д-р Роза Ангелова

Специјалист офталмолог 070308584 dr.angelova@neuromedica.com.mk

22 Jan

Офталмологија

 • 08 - 16
 • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
23 Jan

Офталмологија

 • 08 - 16
 • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
24 Jan

Офталмологија

 • 08 - 16
 • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
27 Jan

Офталмологија

 • 08 - 16
 • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин