fbpx

ОНЛАЈН ЗАКАЖУВАЊЕ

Закажувањето на преглед или консултација во Неуромедика може да се изврши преку нашиот контакт центар на телефонскиот број 02/313-33-13. На овој број можете да ги добиете и сите потребни информации за услугите кои ги нуди нашата болница. Нашиот Контакт центар е достапен 24 / 7.
broj
Вашиот преглед можете да го закажете преку e-mail: centar@neuromedica.com.mk

или пополнете го долунаведениот календар за закажување и ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа.

КАЛЕНДАР ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ

Изберете датум

December 2019

MonTueWedThuFriSatSun
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5