fbpx

Физикална Медицина

Општи информации
Персонал
Работно време

Одделот за физикална терапија располага со најсовремена апаратура од областа на:

 • Електротерапија (галван, електрофореза, дијадинамик, интерферентни струи, тенс, електростимулации
 • Фототерапија (инфрацрвена – солукс терапија, ласер терапија)
 • Ултразвучна терапија
 • Магнет терапија
 • Вакум терапија
 • Кинезитерапија (со индивидуална програма конкретно наменета согласно потребите на пациентот, со повеќе инструменти и реквизити)
 • Мануелна масажа (масажа на една регија (вратна регија, лумбална регија, горни и долни екстремитети), медицинска масажа на болна регија, масажа на глава )

д-р Атанас Василев

Специјалист физијатар 078224212 dr.vasilev@neuromedica.com.mk

22 Jan

Физикална медицина

 • 09 - 17
 • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
23 Jan

Физикална медицина

 • 09 - 17
 • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
24 Jan

Физикална медицина

 • 09 - 17
 • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин
27 Jan

Физикална медицина

 • 09 - 17
 • д-р Атанас Василев
5 слободни места
Закажете термин