fbpx

Анестезиологија

Општи информации
Персонал
Работно време
16 Oct

Анестезиологија

  • 08 - 16
  • Прим. д-р Димче Бошковски
5 слободни места
Закажете термин
17 Oct

Анестезиологија

  • 08 - 16
  • Прим. д-р Димче Бошковски
5 слободни места
Закажете термин
18 Oct

Анестезиологија

  • 08 - 16
  • Прим. д-р Димче Бошковски
5 слободни места
Закажете термин
21 Oct

Анестезиологија

  • 08 - 16
  • Прим. д-р Димче Бошковски
5 слободни места
Закажете термин