fbpx

Новости

Зарипнат глас – симптом што може да се слушне

Зарипнатиот глас е нешто што секому му се има случено барем еднаш во животот. Непријатно чувство, отежнат говор и конверзација се едни од првите и основни карактеристики на зарипнатиот глас. Зад оваа состојба стојат најразлични причини, па дури некои можат да бидат и животно загрозувачки. За промените на гласот слушнете ја д-р Сања Николова специјалист оториноларинголог во гостувањето во Телма Амбуланта

Д-р Сања Николова,

Специјалист оториноларинголог

Сподели

Напишете коментар