fbpx

Rreth nesh

Neuromedika është spitali e parë private në Republikën e Maqedonisë, e cila në mënyrë të suksesshme punon tashmë 26 vite. Ajo u mundëson mbrojtje primare dhe sekondare pacientëve të saj. Nëpërmjet investimeve të vazhdueshme kontributon për përmirësim të përhershëm të kualitetit të shërbimeve. Sa i përket punës e spitali Neuromedika, theksim i veçantë vihet në shërbimin e plotë 24-orësh mjekësor, i cili përfshin edhe vizitë në shtëpi nga ana e ekipeve tona mjekësore.

Aktiviteti ynë në fushën e veprimit spitali-diagnostik ka dy lokacione në Shkup (Centar dhe Vlae), Qenda poliklinike-diagnostike në Manastir, Qendra poliklinike-diagnostike në Kumanovë, dhe Qendra diagnostike në Kilkis, Greqi me ordinanca për mjekësi të përgjithshme dhe specialistë në të gjitha fushat.

Neuromedika ka më shumë se 100 persona të punësuar me përgatitje ekspertësh: mjekë, specialistë dhe subspecialistë nga fusha të ndryshme, mjekë të përgjithshëm, infermiere, staf udhëheqës dhe administratë plotësuese.

Orari i punës

  • Detyra shërbimie hënë – e diel 00:00 – 24:00
  • Spitali i Përgjithshëmе hënë – e premte 00:00 – 24:00
  • Departamente të specializuaraе hënë – e premte 08:00 – 20:00
  • Laboratorе hënë – e premte 08:00 – 20:00