fbpx

Pyetjet shpesh

Pyetjet që parashtrohen shpesh

Where are your clinics?
Neuromedica ndodhet në rrugë Jordan Mijalkov 62, Shkup
Cili është orari i punës ``Neuromedika`` dhe a mund të caktoj një termin që do të më përshtatet mua
A ekziston mundësi rezultatet të na dërgoni në e-mail?
Me kë dhe në çfarë mënyrë mund të bisedojmë të punësuarit tonë t'i bëjnë kontrollimet e nevojshme sistematike?
Cilat janë shërbimet specialistike në ordinancën tuaj?
A ekziston mundësi të zgjedh gjinekolog amzë?
A keni hapur ordinanca jashtë Shkupit dhe në qoftë se keni, ku gjenden?
Po, kemi ordinanca në qytetet e poshtëpërmendura: Kumanovë,  Manastir dhe Kilkis – Greqi.
A keni vizitë në shtëpi?
A keni një veturë mjekësore për transport të pacientëve?
Çfarë lloje të çertifikatave mjekësore bëni?
A ekziston mundësi me referim dhe karton të kaltër të bëj një kontrollim për sëmundje të syve?