fbpx

Mjekët

Mjekët

чепреганов

Prof. Dr. Metodi Chepreganov

Spec. në neuropsikiaturë dhe epileptologji
врчаковски

Prof. Dr. Miodrag Vrcakovski

Spec. neuroradiologist
sss

Prof. Dr. Aleksandar Pushevski

Spec. në reumatologji
IMG_72772

Prof. Dr. Mirce Simeonov

Spec. kirurg dhe traumatolog
кајевски

Prim. Dr. Vojislav Kajevski

Spec. urolog
Boskovski

Prim. Dr. Dimche Boskovski

Spec. anesteziologji - reanimatologji
m

Prim. Dr. Dobrila Andonovska

Spec. Kirurgjia Plastike dhe Rikonstruktive
асенова

Prim. Prof. Dr. Elizabeta Asenova

Spec. në kirurgji të përgjithshme
IMG_75771

Prim. Prof. Dr. Lidija Markovska

Spec. neurolog
z

Dr. Zarko Jankovski

Spec. në mjekësinë e brendshme dhe në kardiologji
r

Dr. Roza Angelova

Spec. okulist
IMG_72772sss

Dr. Slavcho Kusakatski

Spec. në radiologji
x

Dr. Nada Tasevska

Spec. në mjekësinë e punës
Др. Дејан Огњеновиќ - Гинеколог Акушер F1

Dr. Dejan Ognjenovikj

Spec. gjinekolog - obstetër
mali

Dr. Marinela Malinova

Spec. në otorinolaringologji
IMG_9497

Spec. Dr. Dragan Stosic

specialist në kirurgji të përgjithshme - subspec për kirurgji barkut
IMG_8947

Prim. Dr. Liljana D. Miloshevska

Spec. për mjekësi të brendshme dhe subspecialist në gastroenterohepatologji
д3

Dr. Emilija Minova

Spec. dematovenerologjisë
mal

Dr. Aleksandra Dimova

Spec. ortopedik
д2

Dr. Atanas Vasilev

Spec. fizioterapeut
могилевски

Dr. Simeon Mogilevski

Spec. në psikiatri
IMG_72772aa

Aneta Nachevska

Spec. në psikologjinë mjekësore
IMG_72772a

Dr. Katerina Siljanoska

Stomatologji
ar

Dr. Arbana Rexhepi

Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme
IMG_9030

Dr. Gjorgji Vanovski

Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme
д1

Dr. Mare Stojkovska

Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme
katerina

Dr. Katerina Brankovic

Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme
da

Dr. Danco Arizanov

Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme
јовановска

Dr. Marija Jovanoska

Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme
ј

Dr. Julija Danilovska-Sazdova

Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme
IMG_9025

Spec. Dr Borçe Popov

Specialist në kirurgji orale
IMG_8984

Dr. Dragana Kosteska

Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme
IMG_9530

Dr Aleksandra Eftimova

Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme
IMG_9536

Dr. Aleksandra Georgievska

specialist në biokiminë mjekësore
IMG_9560

Dr. Renata Grozdanovska

Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme