fbpx

Администратор

Администратор

НЕУРОМЕДИКА, Првата приватна поликлиника во Р. Македонија која успешно работи веќе 25 години, објавува оглас за следната работна позиција:

Администратор

Потребни квалификации:

ВСС/ССС
Познавање на англиски јазик
Работа со компјутери

Профил на личност:

Организираност и одговорност
Одлични комуникациски вештини
Професионалионален и љубезен однос кон клиентите
Способност за индивидуална и тимска работа
Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност
Способност за работа под притисок и со кратки рокови

Ние Ви нудиме одлични услови за работа и пријатна работна атмосфера.

Кандидатите потребно е да го достават своето CV (кратка биографија на македонски јазик со фотографија) на: kariera@neuromedica.com.mk со насолов на позицијата за која аплицирате, на самото CV.

Аплицирај онлајн

Fields with (*) are compulsory.

Сподели