fbpx

Новости

Нов болничко оперативен дел на Болница Неуромедика

Генералниот менаџер, д-р. Емил Угриновски беше дел од емисијата „Ја сакам Македонија“ на Сител ТВ. За време на гостувањето разговараше за почетоците на Неуромедика, признанијата и наградите но и за новоотворениот болничко оперативен дел и докторите кои работат во него во Болница Неуромедика.

Повелете, погледнете го целото гостување:

 

 

#neuromedica #neuromedicahospital #27years #27yearsneuromedica#healthcare

Сподели

Напишете коментар