fbpx

Новости

Неуромедика како медицинска поддршка за квалификациите на Лигата на Шампионите

Неуромедика како медицинска поддршка на вчерашниот натпревар за квалификациите на UEFA Champions League помеѓу екипите на Шкендија и Шериф (Молдавија) на Националната Арена „Филип II”

Сподели

Напишете коментар