Новости

Најдобриот естестки хирург од Турција, д-р. Чагри Саде во Неуромедика

Болница Неуромедика и Одделот за Хирургија ја имаат ексклузивната можност да го најават најдобриот специјалист хирург по пластична, реконструктивна и естетска хирургија од Турција, д-р. Чагри Саде како дел од стручниот тим кој ќе работи во самата болница.

Спец. пластичен хирург  д-р. Чарги Саде во Болница Неуромедика ќе извршува секаков вид на хируршки и нехируршки третмани, естетски, пластични и реконструктивни интервенции како за жени, така и за мажи.

На 31.07 (среда) со почеток од 10 часот д-р. Чагри Саде ќе извршува прегледи и консултации за сите кои се заинтересирани за третман или интервенција.

Во третмани и интервенции спаѓаат:

 • Естетска корекција на усни
 • Трансплатација на коса
 • Естетска хирургија на носот
 • Естетска хирургија на уши
 • Агументација на брада
 • Естетска корекција на очни капаци
 • Естетска корекција на челото и делот на веѓите
 • Централен лифтинг на лице
 • Мини – лифтинг на лице
 • Хируршки лифтинг на лице
 • Естетски лифтинг на надлактицата
 • Естетска липосукција
 • Естетска хирургија на гради
 • Хирургија на машки гради
 • Мини – хирургија на стомакот
 • Стомачна хирургија (Абдоменопластика)
 • Хируршко намалување на гради и лифтинг операција
 • Хируршко намалување на гради
 • Хируршко зголемување на гради
 • Хируршки лифтинг на гради
 • Ултера – хифи
 • Полнење
 • Третман на прекумерно потење под пазувите, рацете и носот
 • Thermage
 • CO2 ласер
 • PRP третман за регенерација

За повеќе прашања или информации закажете ја вашата консултација и преглед со д-р. Чагри Саде на 02 3133 313 или на neuromedica@neuromedica.com.mk

 

 

Сподели

Напишете коментар