fbpx

Медицина на труд

Општи информации
Персонал
Работно време

Сите видови на лекарски уверенија

 • За работа на брод
 • За вработување и работоспособност
 • Кандидати за возачи (А, Б, Ц, Д, Е категорија)
  • Професионални возачи
  • Инструктори
  • Таксисти

Систематски прегледи за фирми

 • Основни пакети
 • Дополнителни испитувања при систематски прегледи
 • Менаџерски пакети
 • VIP пакети

*Вршење на систематски прегледи во сите градови
*Вршење на систематски прегледи на терен во Вашата компанија
*Вршење на обука за прва помош
*Учество во проценка на ризиците, безбедноста и здравјето при работното место

д-р Нада Тасевска

Спец. по трудова медицина 078321162 dr.tasevska@neuromedica.com.mk

27 Jan

Медицина на труд

 • 08 - 16
 • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин
28 Jan

Медицина на труд

 • 08 - 16
 • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин
29 Jan

Медицина на труд

 • 08 - 16
 • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин
30 Jan

Медицина на труд

 • 08 - 16
 • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин
31 Jan

Медицина на труд

 • 08 - 16
 • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин