fbpx

Гинекологија

Општи информации
Персонал
Работно време
 • Рано откривање на бременост
 • Следење на бременост
 • ЕХО 4Д и колор доплер
 • Скрининг на аномалии (даун синдром)
 • Приска тест
 • Пап тест – резултат за 24 часа
 • Видео колпоскопија
 • Биопсија на грло на матка
 • Вагинално ЕХО 4Д
 • Третман на цин лезии
 • Третман на кондиломи
 • Полипектомија
 • Стерилитет
 • Контрацепција
 • Менопауза
 • Апликација на песар
 • Преглед на дојка
 • Пункции на цисти

д-р Дејан Огненовиќ

Специјалист гинеколог – акушер / dr.ognenovikj@neuromedica.com.mk

20 Jan

Гинекологија

 • 12 - 20
 • д-р Дејан Огненовиќ
5 слободни места
Закажете термин
21 Jan

Гинекологија

 • 08 - 14
 • д-р Дејан Огненовиќ
5 слободни места
Закажете термин
22 Jan

Гинекологија

 • 08 - 14
 • д-р Дејан Огненовиќ
5 слободни места
Закажете термин
23 Jan

Гинекологија

 • 08 - 14
 • д-р Дејан Огненовиќ
5 слободни места
Закажете термин
24 Jan

Гинекологија

 • 08 - 14
 • д-р Дејан Огненовиќ
5 слободни места
Закажете термин