Новости

Хронично респираторни заболувања и нивниот третман во летниот период

Слушнете ги препораките на проф. д-р. Ѓорчев за хронично респораторните заболувања, нивниот третман во летниот период:

 

#neuromedica #neuromedicahospital #alergyseason #alergy #27yearshealthcare #bestadvice #неуромедика #неуромедикаболница

 

Сподели

Напишете коментар