fbpx

News

Партнер на Вашето здравје бр. 7

Излезе новиот број од магазинот на Неуромедика “Партнер на Вашето здравје бр. 7”. Магазинот може бесплатно да го добиете во нашите клиники или бесплатно да го симнете во електронска верзија на овој линк: https://issuu.com/neuromedica/docs/spisanie_neuromedika_br.7

Share this post

Leave a Reply