fbpx

Prim. d-r. Dobrila Andonovska

Prim. d-r. Dobrila Andonovska

General Information
Working Schedule
Client reviews

Leave a Reply

meet other doctors

Д-р. Чагри Саде

Д-р. Чагри Саде, дипломира на Факултетот за медицина на Универзитетот во Анкара , а својата специјализација ја обавува во болницата…