fbpx

News

Неуромедика, официјална матична здравствена болница на малиот херој Марко

По големиот успех на 12 годишниот херој Марко Пејчиновски со препливувањето на Охридското Езеро, директорот на Неуромедика Д-р Емил Угриновски стапи во контакт со родителите на Марко и како награда за постигнатиот успех, Неуромедика стана официјално матична здравствена болница на малиот херој и воедно спонзор за секаков вид поматамошна здравствена поддршка и лекување. “Ова е […]

Неуромедика како медицинска поддршка за квалификациите на Лигата на Шампионите

Неуромедика како медицинска поддршка на вчерашниот натпревар за квалификациите на UEFA Champions League помеѓу екипите на Шкендија и Шериф (Молдавија) на Националната Арена „Филип II”

Летни вагинални инфекции

Во текот на летниот период уживаме во топлото време покрај плажа или базен, меѓутоа воедно е и период на зачестени вагинални инфекции заради што жените се здобиваат со симптоматологија предизвикана од бактериски, вирусни, паразитарни и габични причинители која побарува посета кај гинеколог. Најчесто се засегнува и уринарниот, освен гениталниот тракт. Голем дел од овие инфекции […]

Партнер на Вашето здравје бр. 7

Излезе новиот број од магазинот на Неуромедика “Партнер на Вашето здравје бр. 7”. Магазинот може бесплатно да го добиете во нашите клиники или бесплатно да го симнете во електронска верзија на овој линк: https://issuu.com/neuromedica/docs/spisanie_neuromedika_br.7

НЕУРОМЕДИКА – ОФИЦИЈАЛНА БОЛНИЦА НА СКОПСКИОТ МАРАТОН 2018 ГОД.

Neuromedica е спонзор и официјална болница на Скопски Маратон , најмасовниот спортски настан на Р.Македонија . Neuromedica со 4 медицински тимови составени од доктор , медицинска сестра и возачи го обезбедуваше настанот на кој земаа учество околу 10.000 натпреварувачи . За потребите на организацијата на маратонот Neuromedica обезбеди 4 мобилни и 1 стационирана екипа за […]

Од март, урологот д-р Деримачковски во Неуромедика

Неуромедика ја зголемува својата понуда за пациентите. Започнувајќи од месец март во просториите на клиники во Скопје и Битола, прегледи ќе извршува и д-р Горан Деримачковски, лекар-уролог, специјалист во клиниката Хил. Ние ви нудиме најдобра уролошка грижа и услуги, а нашиот доктор ќе се погрижи вашата посета да биде пријатна и удобна. Во делот на […]

Неуромедика – Ортопедија

– преглед на бебе со ехо дијагностика за стабилитет на колковите – преглед кај деца од претшколска возраст (рамни стапала, криви стапала) – деформитети на р’бетен столб (сколиози, кифози) – дегенеративни промени на зглобови (гонартрози, коскартрози) – интра-артикуларна апликација на хијалуронски препарати – автологна терапија на зглобни и мускуло-тетивни заболувања и повреди со Ортокин и ПРП […]

НЕУРОМЕДИКА – ПЛАСТИЧНА И ЕСТЕТСКА ХИРУРГИЈА

ЕСТЕТСКА ХИРУРГИЈА: Естетска хирургија на уши Естетска хирургија на очни капаци Лифтинг на лице Естетска хирургија на нос Естетска хирургија на дојки Гинекомастија Естетска хирургија на стомак Дермолипектомија на сите регии Третман на брчки (Ботокс и филери) Зголемување на усни ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЈА: Окулопластична хирургија (птоза за очен капак, ентропион, ектропион, тумори на очни капаци) Вродени деформитети […]

НЕУРОМЕДИКА – ПАРТНЕР И ОФИЦИЈАЛНА БОЛНИЦА НА МАКЕДОНСКИОТ ОЛИМПИСКИ КОМИТЕТ

На 27.11.2017г. Директорот на Неуромедика Д-р Емил Угриновски и Претседателот на Македонскиот Олимписки Комитет (МОК) Д-р Васил Тупурковски потпишаа договор за партнерство со кој НЕУРОМЕДИКА станува Официјален Партнер и Официјална Болница на МОК и на потенцијалните и евидентните македонски олимпијци кои ќе ја претставуваат Македонија на бројните олимписки натпреварувања кои следат. Партнерството ќе биде и […]