Новости

Единствено во НЕУРОМЕДИКА може да ги добиете сите потребни лекарски уверенија за кандидати за возачи по најефтини цени во државата за само еден ден!

Единствено во НЕУРОМЕДИКА може да ги добиете сите потребни лекарски уверенија за кандидати за возачи по најефтини цени во државата за само еден ден!

Лекарско уверение за такси возач 700 ден.

Лекарско уверение за возач А / Б категорија без крвна група 770 ден.

Лекарско уверение за возач А / Б категорија со крвна група 1.420 ден.

Лекарско уверение за возач Ц/ Д/ или Е категорија 1.020 ден.

Лекарско уверение за такси возачи – Куманово 720 ден.

Сподели

Напишете коментар