fbpx

Новости

Еден чекор поблиску до поголема самодоверба

Изгледот игра важна улога во подигнување на Вашата самодоверба. Забележете и самите дека колку подобро изгледате, толку сте посмели и посамоуверени. Не заборавајте на најважното – насмевнете се!

За да се чувствувате задоволно во својата кожа закажете термин кај најдобриот пластичен хирург д-р. Чагри Саде, во Болница Неуромедика за на 06.11 среда на телефонските броеви 02 3133 313 и 075 402 000 или plasticsurgery@neuromedica.com.mk

Tретмани и интервенции кои ги изработува д-р. Чагри Саде спаѓаат:

 • Ринопластика – естетски хируршки зафат на нос
 • Отопластика – хируршка корекција на истакнати уши
 • Секундарен хируршки зафате на нос
 • Зголемување на гради
 • Покревање и зголемување на гради
 • Мамопластика – покревање на гради
 • Намалување на гради
 • Блефаропластика – хируршка интервенција на очните капаци
 • Палпебрае инфериорна хирургија
 • Масно вбризгување (лице)
 • Ласерска/васер хи-дефо липосукција
 • Целосен лифтинг на лице
 • Среден лифтинг на лице
 • Абдоменопластика
 • Хирургија на раце
 • Хирургија на фемур
 • Трансплатација на коса
 • Лифтинг на веѓи
 • Француски лифтинг
 • Аква голд третман
 • Ботокс
 • Полнење филер

Закажете термин кај најдобриот пластичен хирург д-р. Чагри Саде, за среда (06.11) во Болница Неуромедика на телефонските броеви 02 3133 313 и 075 402 000 или plasticsurgery@neuromedica.com.mk

Д-р. Чагри Саде

Пластичен и естетски хирург

 

Сподели

Напишете коментар