Зоран Костов

Зоран Костов

Психолог / психотерапевт

psiholog@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Што се однесува до формата и тоа како изгледа една сеанса… зависно од проблематиките кои треба да се сработат, секој психолог си има сопствен пристап воден генерално од неговата едукација и обука во психотерапија. Често заликува на опуштен кафе муабет со пријател. Во позадината стојат комплексни анализи кои од време на време се споделуваат со клиентот  за да се даде инсајт за работи кои на клиентот не му се “видливи”. Колку пајасна слика имаме за подсвесните процеси, толку полесно ги препознаваме кога ни влијаат на однесувањето, и толку поблиску сме до нивно корегирање.

Образование:

Дипломиран Психолог Турска Република на Северен Кипар- Универзитет Од Близок Исток 2006г.

Работно искуство:

“Mindheal” Кампус на Универзитет од Близок Исток

Public Policy Institute non for profit organization, Психолошки советник , Едукатор,

Работни обврски:

Психолошко советување и едукација за справување со животни кризи, aнксиозност, pанични напади, сдолесцентна депресија, самодоверба, фобии и фобични реакции, работа со социјални фобии и анксиозност и водење едукативни работилници за истите теми. Психолошки тестирања на личност и психодијагностика.

23 Sep

Психологија

  • 08 - 16
  • Зоран Костов
5 слободни места
Закажете термин
24 Sep

Психологија

  • 12 - 20
  • Зоран Костов
5 слободни места
Закажете термин
25 Sep

Психологија

  • 08 - 16
  • Зоран Костов
5 слободни места
Закажете термин
26 Sep

Психологија

  • 12 - 20
  • Зоран Костов
5 слободни места
Закажете термин
27 Sep

Психологија

  • 08 - 16
  • Зоран Костов
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Маре Стојковска

Доктор по општа медицина 071239862 dr.stojkovska@neuromedica.com.mk

Прим. д-р Лидија Марковска

Специјалист невролог 070408701 dr.lidijamarkovska@neuromedica.com.mk

д-р Ѓорѓи Вановски

Доктор по општа медицина dr.vanovski@neuromedica.com.mk