Спец. д-р Елизабета Асенова

Спец. д-р Елизабета Асенова

Специјалист по општа хирургија
070277063
dr.asenova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
19 Aug

Хирургија

  • 08 - 13
  • Спец. д-р Елизабета Асенова
5 слободни места
Закажете термин
21 Aug

Хирургија

  • 08 - 13
  • Спец. д-р Елизабета Асенова
5 слободни места
Закажете термин
23 Aug

Хирургија

  • 15 - 20
  • Спец. д-р Елизабета Асенова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Проф. д-р Александар Пушевски

Специјалист по ревматологија 070255600 dr.pusevski@neuromedica.com.mk

д-р Катерина Сиљаноска

Доктор по стоматологија dr.siljanoska@neuromedica.com.mk

д-р Дејан Огненовиќ

Специјалист гинеколог – акушер 070315979 dr.nikolov@neuromedica.com.mk