Спец. д-р Драган Стошиќ

Спец. д-р Драган Стошиќ

специјалист по општа хирургија – супспец.по абдоменална хирургија

Општи информации
Работно време
Коментари

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Ѓорѓи Николов

Специјалист гинеколог – акушер 070315979 dr.nikolov@neuromedica.com.mk

д-р Нада Тасевска

Спец. по трудова медицина 078321162 dr.tasevska@neuromedica.com.mk