Спец. д-р Борче Попов

Спец. д-р Борче Попов

Специјалист по орална хирургија .
dr.popov@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Нада Тасевска

Спец. по трудова медицина 078321162 dr.tasevska@neuromedica.com.mk

д-р Симеон Могилевски

Специјалист по психијатрија 077857755 dr.mogilevski@neuromedica.com.mk

д-р Александра Георгиевска

специјалист по медицинска биохемија