fbpx

Прим. д-р Воислав Кајевски

Прим. д-р Воислав Кајевски

Спец. уролог
/
dr.kajevski@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
16 Oct

Урологија

  • 14 - 20
  • Прим. д-р Воислав Кајевски
4 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Д-р. Чагри Саде

Д-р. Чагри Саде, дипломира на Факултетот за медицина на Универзитетот во Анкара , а својата специјализација ја обавува во болницата…

д-р Ѓорѓи Вановски

Доктор по општа медицина dr.vanovski@neuromedica.com.mk

д-р Александра Георгиевска

специјалист по медицинска биохемија