Прим. д-р Лидија Марковска

Прим. д-р Лидија Марковска

Специјалист невролог
070408701
dr.lidijamarkovska@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
26 Aug

Неврологија

  • 08 - 15
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
27 Aug

Неврологија

  • 12 - 20
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
28 Aug

Неврологија

  • 08 - 15
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
29 Aug

Неврологија

  • 12 - 20
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин
30 Aug

Неврологија

  • 08 - 15
  • Прим. д-р Лидија Марковска
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Александра Георгиевска

специјалист по медицинска биохемија

д-р Маринела Малинова

Специјалист по оториноларингологија 070360866 dr.malinova@neuromedica.com.mk

д-р Дејан Огненовиќ

Специјалист гинеколог – акушер 070315979 dr.nikolov@neuromedica.com.mk