fbpx

д-р Симеон Могилевски

д-р Симеон Могилевски

Специјалист по психијатрија
077857755
dr.mogilevski@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Образование:
Дипломиран доктор по медицина на Медицински факултет – Р. Бугарија, 2003 год.
Студии по специјалноста Психијатрија на Медицински факултет-Скопје, 2016год.

Работно искуство:
Oпшт доктор во Брза помош ЗД Кочани
Матичен лекар во Германија
Регионален менаџер за фармацевстка компанија Ангелини-Италија во Бугарија

Работни обврски:
Работи индивидуална и системска психотерапија (несоници, неврози, пореметувања на исхрана, панични растројства, социјални, школски и др. фобии, пострауматски стресни растројства, анксиозни растројства, депресии, психози).

19 Nov

Психијатрија

  • 08 - 16
  • д-р Симеон Могилевски
5 слободни места
Закажете термин
20 Nov

Психијатрија

  • 12 - 20
  • д-р Симеон Могилевски
5 слободни места
Закажете термин
21 Nov

Психијатрија

  • 08 - 16
  • д-р Симеон Могилевски
5 слободни места
Закажете термин
22 Nov

Психијатрија

  • 12 - 20
  • д-р Симеон Могилевски
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Дејан Огненовиќ

Специјалист гинеколог – акушер / dr.ognenovikj@neuromedica.com.mk

д-р Катерина Сиљаноска

Доктор по стоматологија dr.siljanoska@neuromedica.com.mk

д-р Емилија Минова

Специјалист дерматовенеролог 070408710 dr.minova@neuromedica.com.mk