д-р Роза Ангелова

д-р Роза Ангелова

Специјалист офталмолог
070308584
dr.angelova@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
19 Aug

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
20 Aug

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
21 Aug

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
22 Aug

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин
23 Aug

Офталмологија

  • 08 - 16
  • д-р Роза Ангелова
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Спец. д-р Драган Стошиќ

специјалист по општа хирургија – субецијалист по дигестивна хирургија контакт маил dr.stosikj@neuromedica.com.mk

Проф. д-р Методи Чепреганов

Специјалист по невропсихијатрија и епилептологија. 072222827 dr.cepreganov@neuromedica.com.mk

Прим. д-р Добрила Андоновска

Спец. по пластична и реконструктивна хирургија 070221760 dr.andonovska@neuromedica.com.mk