д-р Нада Тасевска

д-р Нада Тасевска

Спец. по трудова медицина
078321162
dr.tasevska@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари
19 Jun

Медицина на труд

  • 08 - 16
  • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин
20 Jun

Медицина на труд

  • 08 - 16
  • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин
21 Jun

Медицина на труд

  • 08 - 16
  • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин
24 Jun

Медицина на труд

  • 08 - 16
  • д-р Нада Тасевска
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

Зоран Костов

Психолог / психотерапевт psiholog@neuromedica.com.mk

Проф. д-р Методи Чепреганов

Специјалист по невропсихијатрија и епилептологија. 072222827 dr.cepreganov@neuromedica.com.mk

Прим. д-р Лидија Марковска

Специјалист невролог 070408701 dr.lidijamarkovska@neuromedica.com.mk