д-р Маре Стојковска

д-р Маре Стојковска

Доктор по општа медицина
071239862
dr.stojkovska@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Влае

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Емилија Минова

Специјалист дерматовенеролог 070408710 dr.minova@neuromedica.com.mk

д-р Александра Георгиевска

специјалист по медицинска биохемија

Прим. д-р Лидија Марковска

Специјалист невролог 070408701 dr.lidijamarkovska@neuromedica.com.mk