д-р Ѓорѓи Николов

д-р Ѓорѓи Николов

Специјалист гинеколог – акушер
070315979
dr.nikolov@neuromedica.com.mk

Општи информации
Работно време
Коментари

Образование:
Медицински факултет Св.Кирил и Методиј Скопје
Специјализација по гинекологија и акушерство на УКИМ 1997-2001

Работно искуство:
ЈЗУ Болница Велес 1994-2007г.
ПЗУ Виталино 2007-2009г.
ПЗУ Неуромедика 2009-2010г.
ПЗУ Св.Лазар 2010-2014г.
Центар за ИВФ New Born 2014-2015г.
ПЗУ Генезис 2015-2017г.
ПЗУ Неуромедика 2017-тековно

Доедукација и научно достигнување:
На Универзитетската болница во Марибор – Отсек биолошко потпомогнато оплодување(ИВФ), Фетална анатомија и ембриологија со сертификат за 3Д ултразвук и оперативна гинекологија и онкологија и акушерство 1998 и 1999 година Јакентра ИВФ Центар Солун 1999-2000г.

19 Jun

Гинекологија

  • 08 - 14
  • д-р Ѓорѓи Николов
4 слободни места
Закажете термин
20 Jun

Гинекологија

  • 08 - 14
  • д-р Ѓорѓи Николов
5 слободни места
Закажете термин
21 Jun

Гинекологија

  • 08 - 14
  • д-р Ѓорѓи Николов
5 слободни места
Закажете термин
24 Jun

Гинекологија

  • 12 - 20
  • д-р Ѓорѓи Николов
5 слободни места
Закажете термин

Напишете коментар

Погледни Други доктори

д-р Славчо Кусакатски

Специјалист по радиодијагностика 078322854 dr.kusakatski@neuromedica.com.mk

д-р Ѓорѓи Вановски

Доктор по општа медицина dr.vanovski@neuromedica.com.mk